Jaarrekening proces & dashboard in een..

Dit jaarrekening proces van een innovatief accountantskantoor Kallen in het altijd gezellige Geleen laat tot in detail zien dat een werkproces (AFAS workflow) de gebruiker veel meer te bieden heeft dan alleen het 'doorklikken' van zijn eigen taken!


Een veelgehoorde 'klacht' van medewerkers is dat ze het gevoel hebben alleen maar flows 'door te zitten klikken' de hele dag. Natuurlijk begrijpen ze dat dit de manager, collega's en/of klanten inzicht geeft in de voortgang maar zelf hebben ze toch het gevoel hier niet veel voor terug te krijgen.  
Renny Jenkins de altijd vooruitstrevende IT en Office manager van Kallen Accountants heeft goed begrepen dat je de medewerker meer zal moeten bieden om er voor te zorgen dat ze de processen gaan omarmen! 

Om ervoor te zorgen dat een medewerker het werken met een workflow wel als een feestje gaat zien moet je de workflow meer laten zijn dan een door te klikken taak. Geef de medewerker via het proces alle informatie die hij/zij nodig heeft om de werkzaamheden snel en efficiënt af te kunnen handelen. Daarnaast kan je ervoor zorgen dat via het proces automatisch aanvullende taken starten en dat ze de voortgang hiervan in het dashboard kunnen volgen. 

Via onderstaande print screens geven we stap voor stap aan hoe je er bijvoorbeeld bij een jaarrekening proces voor kan zorgen dat alle informatie centraal beschikbaar is in de flow zelf.  

Proces & dashboard in een!


Van links boven naar rechts onder..