AFAS InSite

AFAS InSite

Vrijwel iedere organisatie die werkt met de software van AFAS werkt ook met InSite, het intraweb voor de medewerkers van de organisatie.  Wij zijn specialist in de inrichting van InSite en alle daaraan gerelateerde processen (workflows). Naast de technische inrichting en een optimale werking van de processen zorgen wij er desgewenst ook voor dat jullie InSite helemaal 'smoelt' conform jullie eigen huisstijl en design.

Redesign InSite

AFAS ontwikkeld flink door en veel organisaties die al lang gebruik maken van InSite hebben een 'aangegroeid' intraweb waarin het soms wat lastig navigeren is voor de gebruiker.  Wij kunnen jullie InSite een voor jullie organisatie waardig intraweb maken met een gebruikers vriendelijk navigatie, volledig aansluitend op jullie huisstijl zodat het weer een feestje wordt voor jullie medewerkers om gebruikt te maken van AFAS InSite. 

Eigen huisstijl en sfeer

Uitgekeken op de standaard door AFAS opgeleverde InSite? Meld je aan voor onze 'restyling weekenden' waarin we in een weekend de InSite van jouw organisatie omtoveren in een voor de gebruikers herkenbare online omgeving waarvan de kleuren, iconen en header helemaal aansluit bij jullie huisstijl en de sfeer die jullie uit willen stralen. Lees in ons nieuwsbericht wat de mogelijkheden zijn en wanneer deze weekenden plaatsvinden. 

Projectmanagement 

Naast het technisch ondersteunen bij de inrichting en optimalisatie van de InSite en OutSite van AFAS en de daaraan gerelateerde workflows en processen is het ook mogelijk dat we het totale projectmanagement op ons nemen zodat je als klant aan de hand genomen wordt bij het volledige traject.  Wij nemen je organisatie, de gebruikers en key-users mee in het totale inrichtings- en optimalisatietraject. 

Nieuwe ontwikkelingen

AFAS besteed veel tijd aan de ontwikkeling van haar software en ook van de modules OutSite en InSite en wij houden de AFAS roadmap en komende nieuwe functionaliteiten goed in de gaten. Bij iedere nieuwe update richten wij zelf de nieuw opgeleverde functionaliteiten in en testen deze in onze eigen AFAS accept omgeving. Op die manier kunnen wij onze klanten pro-actief informeren mochten nieuwe mogelijkheden voor onze klanten interessant zijn. Wij besteden dan ook veel tijd en aandacht aan studie op deze onderdelen zodat wij altijd volledig "up-to-date" zijn en onze klanten op de juiste wijze kunnen adviseren en bijstaan.