De toppers van OutSite 4u!
Ons 'blije EI' Gerieke!


Gerieke is altijd vrolijk en heeft een natuurlijk enthousiasme waardoor ze uitermate geschikt is om gebruikers van de software mee te nemen in een verander traject.

Zij geeft trainingen om zowel de technische inrichting toe te lichten maar ook om de gebruikers bewust te maken van de kansen en mogelijkheden die een nieuwe werkmethode met zich meebrengt. Ze doet dit met een ontspannen charme die de grootste tegenstander van een verandertraject zal ontdooien.

Naast het geven van trainingen is Gerieke binnen ons team dé specialist op het gebied van HRM / Payroll en InSite. 

Berekenbare Johan!


Johan kan met zijn financiële achtergrond en van huis uit nauwkeurige instelling en grote kennis van het software pakket uitermate snel en efficiënt de benodigde data uit het systeem halen. 

Hiermee maakt hij naar wens klantspecifieke analyses en rapporten voor management, directie en medewerkers.
Door deze op InSite te ontsluiten kan iedereen op het gewenste moment de voor hem / haar meest relevante informatie oproepen. Zo wordt werken een feestje...

Naast de inrichting van Financieel kun je ook bij Johan terecht voor projecten, urenregistratie, crm, werkprocessen en vanzelfsprekend InSite en OutSite inrichting.


Tessa


Vanaf 1 mei start Tessa bij ons!  
Precies Priscilla 


Priscilla past perfect in het profiel van een OutSite 4u topper!

Ze heeft een flinke bagagedrager vol AFAS ervaring bij grote retail organisaties zoals V&D, Blokker en MS mode. Alle MSS & ESS processen en de inrichting in InSite en de autorisatie hiervan in AFAS profit zijn voor haar appeltje / eitje.

Deze kennis in combinatie met haar oog voor detail, zorgvuldige en secure wijze van werken maken haar een aanwinst voor ons team. 

Bij OutSite 4u zorgen we er graag voor dat de projecten die we opleveren van A tot Z perfect zijn afgewerkt. Een Pietje Precies zoals Priscilla is dan juist wat wij zoeken in een collega. 
Sander


Na alle leuke dames konden we ook wel iets 'stoers' gebruiken bij OutSite 4u en we zijn dan ook heel blij dat Sander zich bij ons aan heeft gesloten vanaf 1 augustus.

Sander is een rustig persoon met nuchtere kijk op de zaken die dienstverlening en service hoog in het vaandel heeft staan.
Hij werkt gestructureerd, houdt natuurlijk wel van een leuke uitdaging en vindt het dan ook een sport om met de mogelijkheden van AFAS het maximale voor onze klanten te bereiken. Zoek je een leuke sparringpartner die je kan helpen de randjes van de software van AFAS te vinden dan ben je bij Sander zeker aan het juiste adres.
TypischTos!


Niet gehinderd door enige opleiding, diploma's of trainingen is Tosca onze wandelende vraagbaak bij klanten.

Op haar eigen unieke wijze duikt ze samen met de klant in zijn onderneming om de 'bedrijfsgeheimen' boven water te krijgen. Door heel gericht vragen te stellen over de klant zijn werkprocessen kan zij deze razendsnel 'vertalen' naar de inrichting in AFAS. 

Daarnaast is Tosca een vraagbaak voor haar collega's, zij kunnen altijd bij haar terecht voor vragen over alle diverse onderdelen van AFAS. Ze is de allrounder binnen het team en vind het een sport om de klant zijn processen inzichtelijk te maken en alle overbodige handelingen te automatiseren.


'Michel!'

Michel is dagelijks bezig onze organisaties Focus 4u, OutSite 4u en Integrate 4u neer te zetten als flexibele en innovatieve bedrijven, zowel voor klanten als medewerkers.
‘Creëren, motiveren en inspireren met een gezonde dosis humor…’ dat is zijn motto!

Met een heldere visie en reële blik over de toekomst creëert hij draagvlak en neemt je graag mee naar een volledig geautomatiseerd proces.

Dat we dit bij OutSite 4u voor 100% vanuit één database in AFAS Profit doen, dat spreekt voor zich…
Standaard software die naadloos bij je processen aansluit, daar gaat Michel voor en daarom heeft hij het zo ongelooflijk naar zijn zin bij OutSite 4u.


OutSite 4u B.V.
Stationsweg Oost 184 B
3931 EW  Woudenberg
033 43 43 103

info@outsite4u.nl