NOORTJE VLEK | AFAS CONSULTANT     033 43 43 101


Even voorstellen!

Hi! Ik ben Noortje Vlek, 28 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Amsterdam. Trotse tante van vier neefjes. Een proactieve duizendpoot met een flinke portie humor. Ik krijg energie van het creëren van meerwaarde in een organisatie.

Opleidingen

Na mijn VWO opleiding heb ik eerst een half jaar in Sydney gewoond om mijn Engels te verbeteren. Daarna heb ik International Business Administration gestudeerd aan de Vrije Universiteit, gevolgd door een master Privaatrecht - Commerciële Rechtspraak aan de Universiteit van Amsterdam.

Werkervaring

Tijdens mijn studie ben ik mijn eigen onderneming gestart! Wij organiseerden tentamentrainingen op de Vrije Universiteit en Universiteit van Amsterdam. Dit heb ik vijf jaar gedaan. Daarna ben ik als accountmanager aan de slag gegaan in de financiële dienstverlening. Hierbij deed ik zowel administratief als juridisch werk.

Hoe kom ik bij Outsite4u terecht?

In mijn vorige functie was ik ook applicatiebeheerder van AFAS. In deze rol heb ik samengewerkt met Tosca. Dit waren voor mij altijd de leukste dagen! Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging ben ik met Tosca en Michel een koffietje gaan drinken. The rest is history.

Hobby's

In mijn vrije tijd stap ik graag op mijn wielrenfiets om aan het drukke Amsterdam te ontsnappen. Te koud buiten? Dan vind je mij in een Spinning klasje! Daarnaast ben ik minimaal 1x per week op de Yoga mat te vinden. In mijn vakanties ga ik het liefst op avontuur met mijn backpack, bijvoorbeeld Australië, Colombia, Indonesië of Sri Lanka. De citytrip met een van mijn beste vriendinnen naar New York is ook een van mijn highlights van afgelopen jaar. In de winter zoek ik de sneeuw op. Snowboarden of skiën? Het liefste een combinatie van allebei!

Namasté