Over ons

"Niets is moeilijk als je het makkelijk maakt"

OutSite 4u wil de meest vakkundige expert en sparringpartner zijn op technisch en vakinhoudelijk gebied voor iedereen die werkt met een automatiseringspakket van AFAS. 
Wij willen dat u bij ons terecht kunt voor al uw vraagstukken met betrekking tot uw werkzaamheden in AFAS voor alle modules, en hier willen wij het beste in zijn!

AFAS inrichting, optimalisatie en beheer

Wij hebben eigenlijk maar één talent en dat is AFAS! Het team van OutSite 4u bestaat uit diverse AFAS experts, specialisten en key-users allen met hun eigen expertise waardoor wij in staat zijn alle verschillende  modules van AFAS voor u in te richten, beheren en optimaliseren.  Meer informatie vind je op onze AFAS diensten pagina.

AFAS key-users

Onze AFAS experts en specialisten zijn ook key-users en naast het inrichten en optimaliseren van de software kunnen wij om die reden ook perfect adviseren over het gebruik van de software. Wij geven één op één uitleg en training maar ook 'knoppen' training aan gebruikersgroepen en inspiratiesessie's. Meer informatie vind je op onze share 4u website.

Accountancy specialist

Als onderdeel van de 4u groep met daarin Focus 4u, een administratie, belastingadvies en salarisadvies afdeling, hebben wij extra veel affiniteit met de accountancy branche.  Speciaal voor deze dynamische groep hebben wij een aparte website gemaakt waarop wij al onze geautomatiseerde processen in AFAS beschrijven. Meer informatie vind je op onze Accountancy 4u website. 

AFAS koppelingen & integraties

Veel van onze klanten gebruiken de software van AFAS optimaal maar missen nog net even dat laatste stukje om maximaal gebruik te maken van de automatiseringsmogelijkheden van hun software pakketten. Speciaal voor deze groep die graag die 'extra mile' wil maken hebben wij Integrate 4u opgericht.  Een AFAS partner die maatwerk en algemene koppelingen & integraties maakt.  Meer informatie vind je op onze Integrate 4u website.

AFAS kennisdelen 

Wij delen onze kennis over de software van AFAS graag met onze klanten. Je kan bij ons vrijblijvend een kijkje in onze keuken krijgen om te zien hoe wij met de software van AFAS werken. Daarnaast verzorgen wij ook op maat gemaakte inspiratiesessie's en trainingen voor je medewerkers of begeleiden we jouw (nieuwe) functioneel beheerder van AFAS bij zijn of haar leertraject. Meer informatie vind je op onze Share 4u website.

Nieuwe ontwikkelingen

AFAS besteedt veel tijd aan de ontwikkeling van haar software en wij houden de AFAS roadmap en komende nieuwe functionaliteiten goed in de gaten. Bij iedere nieuwe update richten wij zelf de nieuw opgeleverde functionaliteiten in en testen deze in onze eigen AFAS accept omgeving. Op die manier kunnen wij onze klanten pro-actief informeren mochten nieuwe mogelijkheden voor onze klanten interessant zijn. Wij besteden dan ook veel tijd en aandacht aan studie op deze onderdelen zodat wij altijd volledig "up-to-date" zijn en onze klanten op de juiste wijze kunnen adviseren en bijstaan. 

OutSite 4u


Stationsweg Oost 184 B
3931 EW  Woudenberg
033 43 43 103

info@outsite4u.nl