Projectmanagement

Projectmanagement 

Naast het technisch ondersteunen bij de inrichting en optimalisatie van de software van AFAS is het ook mogelijk dat we het totale projectmanagement op ons nemen zodat je als klant volledig ontzorgt bent.  Wij nemen je organisatie, de gebruikers en key-users mee in het totale inrichtings- en optimalisatietraject. 

Scrum/ Agile, Prince 2 of lean

Wij passen de te gebruiken techniek voor het managen van jullie project aan aan het type project en jullie organisatie. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van verschillende project management stijlen om er voor te zorgen dat de gebruikte methode volledig past bij jullie organisatie en de mensen zodat we tot een optimaal resultaat kunnen komen. 

AFAS key-users

Onze AFAS experts en specialisten zijn ook key-users en naast het inrichten en optimaliseren van de software kunnen wij om die reden ook perfect adviseren over het gebruik van de software. Wij geven één op één uitleg en training maar ook 'knoppen' training aan gebruikersgroepen en inspiratiesessie's.  Kijk hiervoor op onze speciale share 4u website.