Tosca van den Heuvel    |   Projectmanager/AFAS expert
TypischTos

Ben je op zoek naar een enthousiast organisatie talent met een technische inslag die helemaal gek is van AFAS dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een kei in het analyseren van vraagstukken die bij onze klanten leven en kan die als geen ander razendsnel concreet maken in de software van AFAS. Je kan bij mij terecht voor zowel AFAS windows als de modules InSite & OutSite. 

Als AFAS expert zal ik altijd als eerste kijken of we jullie uitdaging technisch kunnen oplossen met de software van AFAS. Lukt dit niet dan gaan we samen kijken welke mogelijkheden er zijn om jullie klantspecifieke vragen te vertalen naar een technische oplossing. 

Heb je alleen advies nodig of wil je eens uitgebreid sparren met iemand over de uitdagingen die je als functioneel beheerder hebt? Leuk, ik kom graag bij je langs om jullie de juiste informatie te geven zodat je daarna weer zelf aan de slag kan. 
Portfolio
Werkwijze
Communicatie is uitermate belangrijk om een project succesvol en voorspoedig tot een einde te brengen.  Daarnaast vind ik het zelf heel prettig om zo 'concreet' mogelijk te zijn gedurende de voortgang van een project. 

De weg waar we naartoe willen moet helder gedefinieerd worden en er moeten daadwerkelijk begrijpelijke actiepunten opgesteld worden waarmee een ieder uit de voeten kan. Geen ruimte voor 'vage kreten' en 'overbodige toevoegingen'.  
Door hierin te snijden hou je ieder project overzichtelijk en begrijpelijk zodat iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt. 

Om een project beheersbaar te maken en de voortgang goed te kunnen monitoren maak ik het project 'klein' door alle modules uit elkaar te halen zonder daarbij het complete plaatje uit het oog te verliezen.

"Er zijn geen moeilijke projecten, alleen geweldige uitdagingen!" 

Regelmatige onderlinge terugkoppeling van de werkzaamheden en een status update zorgen er daarnaast voor dat de verwachtingen van alle betrokken partijen uitstekend gemanaged kunnen worden. 

Meer Tosca...