AFAS Accountancy Specialist


OutSite 4u B.V. is een AFAS optimalisatie partner met diverse AFAS experts in dienst die als specialisatie de Accountancy branche hebben. 

Speciaal voor deze branche heeft OutSite 4u een 'AFAS Accountancy Suite' ontwikkeld in samenwerking met Focus 4u, een partij die uit eigen ervaring weet wat er speelt in de markt en wat de uitdagingen zijn waar deze dynamische groep mee te maken heeft.

Focus 4u is een administratie kantoor met bijna 20 jaar ervaring met de software van AFAS, ze bedienen ruim 400 administratie klanten, doen jaarlijks meer dan 500 aangiftes via AFAS en versturen maandelijks minimaal 700 loonstroken digitaal. 

Deze unieke samenwerking tussen een administratie kantoor en een AFAS optimalisatie partner heeft geleid tot een specifieke AFAS inrichting (onze Accountancy Suite) waar iedereen die werkzaam is in de Accountancy branche zich in zal herkennen en dolgraag mee zal willen werken.  


Onze Accountancy specialisten Binnen OutSite 4u zijn er twee AFAS experts die zich vastgebeten hebben in de Accountancy branche en de inrichting van de Accountancy Suite in AFAS beheersen.  Beide hebben een uitgebreide kennis van de Accountancy branche en zijn in staat om de klantportal en de daarbij behorende processen efficiënt en vakkundig met kennis van zaken voor je in te richten.  

De inrichting van deze Suite is tot stand gekomen in samenwerking met Michel van Dijk van Focus 4u. Michel weet tot in detail wat de wensen zijn van een modern kantoor in de accountancy branche en kan als geen ander organisaties meenemen in dit verander traject.

Via het menu item 'Accountancy Suite' kan je zelf zien welke processen wij voor je kunnen realiseren en wat de hierbij behorende investering zal zijn.  


Johan 

Voordat Johan zich helemaal gestort heeft op de inrichting van AFAS bij de klanten van OutSite 4u was hij werkzaam als Assistent Accountant bij een administratie kantoor en weet hij daarom als geen ander wat de specifieke wensen zijn van deze dynamische doelgroep. 

Tosca 

Met bijna 10 jaar AFAS en Accountancy op de teller heeft Tosca haar sporen wel verdient en kent ze het klappen van de zweep.

Met onze accountancy experts kletsen over het automatiseren van je Accountancy processen is een feest van herkenning en hun technische kennis van AFAS zorgen ervoor dat ze de wensen van jullie organisatie uitstekend kunnen vertalen en realiseren met de software van AFAS. 
Als je als dynamisch kantoor in deze enerverende branche met AFAS wil automatiseren dan kan je een van deze twee goed aan je zijde gebruiken. Tosca 

Michel 


Ben je op zoek naar iemand die jou en je team mee kan nemen in een verander traject en vol enthousiasme alle voordelen kan vertellen van workflow gestuurd werken, de automatisering van de afgesproken dienstverleningen en het gebruik van de klantportal. 

Benieuwd geworden en nieuwsgierig naar een demo in een live omgeving?  

Neem gerust contact met ons op en we nodigen jou en je team met liefde uit bij ons op kantoor.

Hoe wij werken
Wij gebruiken AFAS optimaal en zitten met alle organisaties van de 4u groep in een grote ERP omgeving.
Speciaal voor Focus 4u hebben we in onze omgeving de Accountancy Suite gerealiseerd waarin alle
modules van de software gericht zijn op hun administratieve, fiscale en payroll processen.


Op onze Accountancy Suite staat uitgebreid beschreven hoe wij werken en hoe onze AFAS omgeving is ingericht. Wil je dit met eigen ogen zien? 

Vul ons contactformulier in en we nodigen jou en je team met liefde uit bij ons op locatie voor een live demo.Contact 4u


Stationsweg Oost 184 B
3931 EW Woudenberg
033 43 43 103

info@outsite4u.nl