Aanslaginformatie automatisch mailen

Met de komst van gegevensverzamelingen in berichtsjablonen kan je portal gebruikers en niet portalgebruikers gedetailleerd via de mail informeren over voor hen relevante informatie.


In dit voorbeeld van het altijd vooruitstrevende Accountants & Belastingadviseurs kantoor van Lentink de Jonge zie je hoe zij alle aanslag informatie via een automatisch mailbericht delen met hun klanten. Niemand hoeft meer iets klaar te zetten of op een 'knop' te drukken.  

Via de taakplanner komt de terugkoppeling van de belastingdienst binnen, deze wordt automatisch vergeleken door AFAS en als conform / akkoord gemarkeerd indien er geen of een geringe afwijking is. Alle goedgekeurde aanslagen worden via een signaal opgepakt, in een mini flowtje gezet wat niets anders doet dan een mailtje sturen naar de bestemming (de klant) met alle aanslag informatie.  

Door de categorieën in de signalen te gebruiken kan je ervoor zorgen dat dit specifieke signaal alleen draait op weekdagen om bijvoorbeeld 14.00 uur.  :)  

Heb  je nu (nog) geen portal voor je klanten geregeld dan kan je hier toch al gebruik van maken. Maar met portal is het natuurlijk nog chiquer want dan kan de klant het later ook nog makkelijk terugvinden en dat is hoe Lentink de Jonge er gebruik van maak.  De klant en de medewerkers volledig ontzorgen door middel van automatisering, complimenten aan Lucas Blom