Vooraf ingevulde aangifte (VIA) > snel & simpel

Natuurlijk zien wij hier kansen in, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, en nog makkelijker kunnen wij het niet maken....


Voor de particuliere klanten en alle ondernemers van de belastingadviseurs van Focus 4u wordt een vooraf ingevulde aangifte (VIA) machtigingscode opgevraagd zodat de fiscalisten vanuit AFAS Profit direct alle reeds aanwezige gegevens automatisch binnen kunnen halen. Dit zijn gegevens zoals het loon, de WOZ-waarde van het huis, hypotheekgegevens en banksaldi.

Voordat deze brieven bij de betrokkene op de deurmat vallen staat er voor al deze klanten een bericht klaar met een directe link naar de klantportal van Focus 4u met het verzoek om, zodra de code binnenkomt, deze op eenvoudige wijze in te vullen in de klantportal.

Bij het vinden van de envelop op de deurmat hoeft deze dus niet doorgezonden te worden naar Focus 4u maar logt de klant in op de portal en vult de code in...  Via de button "Code versturen" wordt de code direct in AFAS Profit, op het juiste aangiftejaar, ingelezen en de betreffende fiscalist van de klant krijgt een melding dat de aangifte opgesteld kan worden. 

Makkelijker en klantvriendelijker kunnen wij dit in ieder geval niet maken...