Alle AFAS gekkies 4u!
Gerieke


Gerieke is altijd vrolijk en heeft een natuurlijk enthousiasme waardoor ze uitermate geschikt is om gebruikers van de software mee te nemen in een verander of trainings traject.

Zij geeft trainingen om zowel de technische inrichting toe te lichten maar ook om de gebruikers bewust te maken van de kansen en mogelijkheden die werken met AFAS met zich meebrengt. Ze doet dit met een ontspannen charme die er voor zorgt dat werken met de Software van AFAS een feestje wordt.

Naast het geven van trainingen is Gerieke binnen ons team dé specialist op het gebied van HRM / Payroll en InSite en heeft ze een grote rugzak vol ervaring bij grote en kleine klanten in de retail en zorg.

Berto


Bij Focus 4u houdt Berto dagelijks zicht op de verwerking van de administratie van alle klanten als teamleider MKB.

Geen onderdeel in de financiële module van AFAS ERP of Small business is Berto niet bekend en hij weet als geen ander hoe je snel en efficiënt een administratie in AFAS kan voeren en deze module in kan richten.

Berto kan je leren waar de aandachtspunten zitten en hoe alle onderliggende koppelingen gemaakt zijn en wat er belangrijk is om te monitoren in de financiële module. 
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nathalie


Er is geen onderdeel in de module HRM van AFAS waarvan Nathalie niet precies de inhoud en toedracht
van kent. Binnen Focus 4u is Nathalie hoofd van de afdeling HRM/payroll en de grootste initiator van het automatiseren van alle HRM/payroll processen in AFAS windows, InSite en OutSite.

Daarnaast is Nathalie extreem goed op de hoogte van de geldende regelgevingen en CAO's op het gebied van HRM / Payroll waardoor ze een zeer gewaardeerd en waardevol sparringpartner is voor iedere
organisatie die zijn medewerkers verloond met behulp van de software van AFAS.

Nathalie neemt jou of je team graag mee in deze complexe materie en weet het 
gestructureerd, boeiend en begrijpelijk over te dragen, dat is een talent op zich!________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Johan


Johan kan met zijn financiële achtergrond en van huis uit nauwkeurige instelling en grote kennis van het software pakket uitermate snel en efficiënt de benodigde data uit het systeem halen en zorgen dat het er op de juiste plek inkomt. 

Het rustige en geduldige karakter van Johan maakt hem uitermate geschikt om enthousiaste (newborn of ervaren) gebruikers van de Software van AFAS mee te nemen en te begeleiden. 

Naast de inrichting van Financieel kan je ook bij Johan terecht voor projecten, urenregistratie, crm, werkprocessen en vanzelfsprekend InSite en OutSite inrichting.


Frank


De kennis van de verschillende modules van AFAS windows bij Frank is zeer groot en niet zonder reden.
Deze uitgebreide kennis gebruikt Frank om in de mooiste analyses en rapporten alle data te
verzamelen die zich verspreid in alle modules van AFAS bevind.

Naast het analyseren van de data in AFAS via Analyses en rapporten kan Frank je ook heel goed
meenemen in de gekozen inrichting bij je organisatie en bepaalde keuzes toelichten zodat je
begrijpt wat de onderlinge verbanden zijn.

Frank is punctueel, georganiseerd en als persoon ook nog heel prettig in de omgang waardoor het een feestje wordt als Frank je meeneemt in de wondere wereld van AFAS en al zijn kennis met je deelt. 
Priscilla 


Net als Gerieke heeft ze een flinke bagagedrager vol AFAS ervaring bij grote en kleine retail- en zorg organisaties. Alle MSS & ESS processen en de inrichting in InSite en de autorisatie hiervan in AFAS profit zijn voor haar appeltje / eitje.

Deze kennis in combinatie met haar oog voor detail, zorgvuldige en secure wijze van werken maken haar een aanwinst voor ons team en de ideale docent voor beginnend AFAS applicatiebeheerders.

Bij OutSite 4u zorgen we er graag voor dat de projecten die we opleveren van A tot Z perfect zijn afgewerkt. Een Pietje Precies zoals Priscilla is dan dus de perfecte match voor ons maar vast ook voor jouw organisatie.
Sander


Sander is een rustig persoon met nuchtere kijk op de zaken die dienstverlening en
service hoog in het vaandel heeft staan en jou en je team graag laat delen in de kennis die hij heeft.

Hij werkt gestructureerd, houdt natuurlijk wel van een leuke uitdaging en vindt het dan ook een sport om met de mogelijkheden van AFAS het maximale voor onze klanten te bereiken. 

Sander heeft naast kennis van HRM ook veel verstand van Payroll dus kan je prima uitleggen hoe de raakvlakken van deze twee werken en je meenemen bij de inrichting hiervan.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Johan 


Werk je met de logistieke module (ordermanagement) in AFAS en doe je ook nog je administratie / facturatie uit AFAS dan is Johan 'jouw man'.   Artikelen, samenstellingen, orders, voorraadbeheer, inkoop- en verkoopproces, Johan kan je tot in detail meenemen hoe deze inrichting werkt en hoe je de onderliggende onderdelen zo goed mogelijk 'aan elkaar knoopt'. 

Mocht je daarnaast nog veel willen leren over analyses en rapportages op deze gebieden dan kan Johan je daar ook perfect mee op weg helpen. 

Johan is geduldig en zorgvuldig wat altijd fijn is als je zelf druk bent met het onder de knie krijgen van deze soms wat complexe modules.


Tessa 


Heerlijk om Tessa bij ons in het team te hebben. Niemand werkt zo gestructureerd, georganiseerd en daadkrachtig als Tessa.  Hier  hebben we iemand die van aanpakken weet en ervoor kan zorgen dat jouw project netjes binnen de vooraf afgesproken kaders blijft. 

Zoek je een daadkrachtige projectleider voor een optimalisatie proces of herinrichting
dan kom je met Tessa goed beslagen ten ijs! 

Als AFAS specialisatie heeft Tessa het herinrichten van jouw InSite of OutSite en dan niet alleen de vormgeving (look & feel) maar ook de navigatie voor de gebruiker.  Is jouw InSite of OutSite door alle nieuwe functionaliteiten een beetje uit zijn jasje gegroeid en is het voor gebruikers niet altijd meer even duidelijk waar ze wat kunnen vinden? Tessa zorgt voor een overzichtelijk intraweb of website voor je organisatie volledig in lijn met jullie eigen huisstijl.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tosca


Met bijna 10 jaar AFAS ervaring een van de meest doorgewinterde AFAS specialisten bij de 4u groep.
Op een paar modules na is Tosca een allrounder qua kennis zodat je haar bij bijna
alle leertrajecten in kan zetten. 

De branche waarin Tosca veel werkzaam is dat is de accountancy branche en ze heeft dan ook mega 
veel kennis van alle in die branche voorkomende werkprocessen. 

Wil je wat extra energie in huis halen en met sneltreinvaart door de modules van AFAS heen fietsen dan zouden we Tosca zeker adviseren. 

Michel

Michel is dagelijks bezig onze organisaties en gezamenlijke klanten neer te zetten als flexibele en
innovatieve bedrijven.. ‘Creëren, motiveren en inspireren met een gezonde dosis humor…’
dat is zijn motto!

Met een heldere visie, goede humor en reële blik creëert hij draagvlak en
neemt jou of je team graag mee in de wondere wereld van AFAS.

Naast een grote algemene kennis is Michel binnen de 4u groep
dé fiscale specialist en kan hij als geen ander gebruikers en beheerders
meenemen diep in deze voor sommige onbegrijpelijke materie.________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Henk


Binnen Integrate 4u is Henk onze Software Architect die alle complexe en uitgebreide koppelingen en integraties realiseert. Niemand dus die meer verstand heeft van de get- en updateconnectoren en de beste manier waarop je de software van AFAS aan kan roepen.  

Wil je zelf graag een koppeling of integratie realiseren of ben je een AFAS partner die hulp nodig heeft inzake een te maken koppeling of integratie dan kan hij je hierbij adviseren en ondersteunen. 

Henk is een van de weinige 'nerds' die ook nog goed kan communiceren, een uniek talent waar we onze klanten graag van mee laten profiteren. 


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ralph


Met veel enthousiasme neemt Ralph iedereen graag mee bij de inrichting en het beheer van
AFAS OutSite & InSite. Deze modules die nog volop in ontwikkeling zijn en
steeds mooiere functionaliteiten bieden hebben voor hem geen geheimen. 

De autorisatie, look & feel, het inrichting van de bijbehorende processen,
Ralph beheerst het allemaal en legt het je maar wat graag uit. 

Naast de basisfunctionaliteiten is hij ook gespecialiseerd in de werving & selectie module en kan hij
je alles vertellen over documentmanagement.  Een grote In- en OutSite AFAS wikipedia!
Contact 4u


Stationsweg Oost 184 B
3931 EW  Woudenberg
033 43 43 103


info@outsite4u.nl