Heerlijk, hij is 'r AFAS profit update 3!

Wij zijn als een kind zo blij en kunnen er eindelijk mee aan de slag.
AFAS Profit Update 3 is een feit en wij hebben 'm al, té leuk! Bedankt Derk dat je ons 'voor hebt getrokken'. :) 

Komende 2 weken gaan wij met het hele team aan de slag om alle nieuwe functionaliteiten uit te pluizen en ons eigen te maken. Zo kunnen we goed per klant inschatten waar ze blij van gaan worden. We kunnen ze dan ook direct vertellen of het inrichten hiervan veel werk is en wat de aandachtspunten zijn. 

Op vrijdag 23 juni hebben wij een inloopdag. Iedereen die AFAS-fan is, of dit wil worden, is welkom om te kijken hoe de nieuwe functionaliteiten werken. Je kan kletsen met de persoon die de betreffende module heeft ingericht en tips & tricks mee naar huis nemen.

Er zijn geen kosten aan verbonden en iedereen is welkom. AFAS klant, prospect of AFAS medewerker...onze deur staat open. 


Over ieder uitgezocht en ingericht onderdeel schrijven we een kort of lang stukje op onze website met printscreens erbij. 

Volg ons via ons Twitter of LinkedIn kanaal of hou de tags #AFAS #PU3 in de gaten.Wat sprong er voor ons uit tijdens AFAS Profit update 3!'Hulp nodig bij de

inrichting van Profit Update 3

van  AFAS software?' 
Vragen over PU3?


Heb je een vraag over de inrichting of mogelijkheden of ben je benieuwd of iets kan of juist niet?  Vraag het ons gerust via mail of chat!