AFAS Update 3 - HRM Processen

Dossier & AFAS Signing Service

 Veelgevraagd en nu geleverd, instuurprofielen op dossieritems en het aantal dossiertypes geschikt voor vrije velden is vrijgegeven. Er zijn dus totaal geen belemmeringen meer om uitgebreid met het dossier van AFAS aan de slag te gaan.  Een instuurprofiel maakt het insturen van dossieritems en opstarten van processen snel en gebruiksvriendelijk waarna het beoordeelprofiel er voor zorgt dat ook de verantwoordelijke persoon precies weet wat er moet gebeuren en snel de processen door kan zetten.

Via drag en drop, uploaden of het maken van een foto kunnen eenvoudig meerdere documenten geupload worden en via een simpel klikje kan direct een voorbeeld van de bijlage opgevraagd worden.

En alsof dat nog niet mooi genoeg is kunnen belangrijke dossieritems via AFAS Signing Service digitaal en rechtsgeldig geaccordeerd worden via AFAS InSite of OutSite. Het accorderen kan ook via de AFAS pocket app simpel en snel met een vingerafdruk.

HRM Payroll

In deze moderne tijd is een veelgevraagd verzoek, met name vanuit grotere detail bedrijven, om de medewerker zelf ESS proces op te kunnen laten starten en ook dit heeft AFAS snel opgepakt en meegenomen in PU 3.

Het werkrooster kan via InSite aangepast worden en er komen signalen op hr verloopdata die direct een muterende workflow opstarten, heel handig! Daarnaast komt het keuzebudget beschikbaar zodat de arbeidsvoorwaarden flexibel kunnen zijn. 

Ook zijn er hele mooie optimalisaties doorgevoerd in cursusmanagement, talentmanagement en sollicitatie self service. 

Nieuwsgierig? Kom anders vrijblijvend bij ons kijken wij hebben het vanaf half juni draaien in onze life AFAS omgeving. 

'Hulp nodig bij de

inrichting en optimalisatie

van  AFAS software?' 


OutSite 4u is 100%  AFAS dedicated
Bij OutSite 4u kan je terecht voor alle vraagstukken en uitdagingen met betrekking tot de inrichting en optimalisatie van AFAS / Profit.  Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting van InSite en OutSite van AFAS en hebben veel affiniteit met de Accountancy branche.

Aangezien onze gecertificeerde AFAS experts enkel en alleen werken met de software van AFAS (Profit 2016) besteden wij veel tijd aan training en studie van de software. Hierdoor zijn wij als partner van AFAS altijd up-to-date en kunnen wij je adviseren indien er nieuwe mogelijkheden zijn die voor jullie onderneming interessant kunnen zijn.